Sarung Kanjeng - Motif Tumpal Ngendhaleni Dhiri Brown
5.0
(1)
Rp 207.000 - 237,000
VARIAN
Black Brown [Sarong only]
Black Brown + Tas Totebag
`Beli Sekarang
`Tambah ke Keranjang

Detail Produk
Motif: NGENDHALENI DHIRI RETRO
Bahan: Katun Primissima Original
Ukuran: 125cm (tinggi) 225cm (lingkar)
Warna: Black Sogan
Packing: Dusbox Eksklusif
Bonus: Totebag Original.
5.0
/ 5
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Semua
5
4
3
2
1
Farid
2 Apr 7:30 pm
ngendhaleni dhiri, ngendhaleni rasa, ngendhaleni jiwo. motif e ora ming waton gambar, tapi maknone jeru gaes... keren, harga semene oleh kualitas sing oke. matur nuwun sarung kanjeng

Produk Lainnya

Misi Kami


Kontak
0812-2728-1565
0812-2728-1565
admin@kanjengdenim.com
Desa Kwagean, Kecamatan Wonopringgo, Kabupaten Pekalongan Jawa Tengah, Indonesia, 51171
Social Media
Marketplace
Daftar Jadi Sedulur Kanjeng
`Seduluran
Copyright Kanjeng Denim